Laadklep keuring in de werkplaats
Laadkleppen
Tachograaf
Tachograaf

Bij de Kort Trailer Service is het mogelijk om aan uw trucks en trailers een keuring te laten doen. De keuringen die wij doen zijn bijvoorbeeld de APK of LPK keuring en wij keuren de tachograaf. Het is belangrijk om uw voertuigen die zwaarder zijn dan 3.500 kg jaarlijks te laten keuren om te zorgen dat uw papieren netjes op orde blijven. In onze werkplaats zorgen wij met passie en vakmanschap ervoor dat uw voertuigen zo snel mogelijk gekeurd de weg weer op kunnen. 

APK-keuring

Voor alle voertuigen die de openbare weg betreden geldt dat ze een algemene periodieke keuring  (APK) moeten ondergaan. Tijdens deze keuring wordt er een inspectie gedaan en wanneer aan alle vereisten wordt voldaan is het voertuig goedgekeurd. Na deze goedkeuring mag het voertuig weer de openbare weg op. 
 

Wij doen deze APK-keuringen aan trucks, trailers/ opleggers, aanhangwagens en aan lichte bedrijfswagens.

LPK-keuring

 

Doordat laadkleppen veel gebruikt worden slijten deze over het algemeen vrij snel. Dit kan vervelende gevolgen met zich meebrengen. Om deze gevolgen te voorkomen is het binnen de EU verplicht dat er jaarlijks een controle gedaan wordt aan de laadklep. 

APK keuring aan een trailer oplegger


Direct contact opnemen

Wilt u geen afspraak maken via de website maar telefonisch? Neem dan direct contact met ons op via 0165 566 001