Banner Truck en trailer buiten

Kies voor betrouwbaarheid en ervaring, kies voor KTS

De Kort Trailer Service (KTS) is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van APK-keuringen en trailer reparatie. De Kort Trailer Service is hiermee de langst gevestigde reparatiewerkplaats in Roosendaal en omgeving.

In 1990 werd De Kort Trailer Service in Roosendaal opgericht en de naam “KTS” vindt hier dan ook zijn oorsprong: reparatiebedrijf aan alle zwaar wegtransport.

Waar wij als KTS voor staan

De Kort Trailer Service beschikt over een moderne ruime werkplaats, waaronder een APK-keuringsstation met een remmentestbank voor truck en trailers. Daarnaast hebben wij een put voor reparatie met veel gespecialiseerde werknemers en gereedschappen om alle voorkomende reparaties te verhelpen. Deze reparaties doen wij aan opleggers, trailers, bussen, trucks en lichte bedrijfswagens. KTS heeft negen goed opgeleide en zeer ervaren werknemers die zich dagelijks inzetten voor haar klanten. 

KTS kan bouwen op een degelijke en solide naam in de markt en voert een gezond beleid gericht op verdieping van de marktsector waarin het bedrijf actief is. Doordat wij beschikken over een grote werkplaats hebben wij de mogelijkheid om een eigen magazijn te beheren. Daarnaast hebben wij ook een eigen aparte metaalwerkplaats. In deze metaalwerkplaats kunnen we uit o.a. metalen en stalen platen onderdelen maken. Met een 24/7 servicedienst en een optimale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen kan de Kort Trailer Service haar klanten optimale service bieden binnen de gehele regio. Onder deze 24/7 servicedienst vallen o.a. De Kort Trailer Service en A. van Tilburg. Naast KTS en AVT zijn er verspreid door heel Europa onafhankelijke trailer reparatie bedrijven aangesloten bij de zogenoemde European Trailer Care.

Onze organisatie is dienst- en service verlener voor veel bekende merken onderdelen en oplegger- en trailerfabrikanten sinds de oprichting in 1990. Duidelijk mag zijn dat ons team van negen medewerkers voor veel van onze klanten geïntegreerde oplossingen bieden op het gebied van keuringen, reparatie en onderhoud.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken mee bij het ontwerp en aanpassen van uw trailer/oplegger. Hebben uw voertuigen service nodig? Neem direct contact met ons op!